Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV blijft zoeken naar opvolger Depay en vreest voor Rekik'

Laatste update:

Niet alleen zullen de noodlijdende Tukkers bij een transfer proberen het onderste uit de kan te halen tijdens de onderhandelingen met PSV, ook ontvangt Corona in Enschede een riant salaris. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de 22-jarige vleugelaanvaller een bruto jaarloon van 1,5 miljoen euro incasseert bij Twente en dat PSV niet bereid is om dat te betalen; de kampioen van de Eredivisie heeft een salarisplafond van jaarlijks één miljoen euro bruto.

Daarom kijken de Eindhovenaren verder en naast Sam Larsson van sc Heerenveen zou er eveneens een kandidaat uit een buitenlandse competitie zijn voor de Champions League-deelnemer. De kans bestaat bovendien dat PSV de verdediging moet aanvullen, omdat een definitief afscheid van de van Manchester City gehuurde Karim Rekik dreigt. PSV wacht nog op duidelijkheid van zowel City als Rekik, voor wie buitenlandse belangstelling schijnt te zijn.

Mocht het niet lukken Rekik erbij te houden, dan verlegt PSV de aandacht volgens het Eindhovens Dagblad weer naar Diego Reyes. De belangstelling voor de 22-jarige verdediger van Mexicaanse komaf is niet nieuw: in Eindhoven was men vorig jaar zomer ook al van plan hem aan te trekken. Toentertijd slaagde Marcel Brands niet in die missie. Reyes heeft nog een contract tot 2018 bij FC Porto.

Denk je dat Jesús Corona naar PSV gaat?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties