Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV boekt in aanloop naar duel met Ajax moeizaam gelijkspel in Berlijn

Laatste update:

PSV begon dramatisch aan de vriendschappelijke confrontatie in de Duitse hoofdstad. Na nauwelijks twee minuten spelen moest Przemyslaw Tyton de bal namelijk al uit het net plukken. Spits Simon Terodde werkte de bal met een schot uit de draai langs de Poolse goalie. Het herstel van de bezoekers leek echter niet lang op zich te laten wachten. Vier minuten na de 1-0 bood Kevin Strootman Jeremain Lens een bijna niet te missen kans, maar de aanvaller stuitte op doelman Jan Glinker. Vlak voor de pauze miste doelpuntenmaker Terodde nog twee goede kansen op de 2-0.

Ook na rust had PSV het bijzonder lastig tegen het felle Union Berlin en het duurde dan ook lang voordat er weer iets noemenswaardigs gebeurde aan Eindhovense zijde. Na 68 minuten spelen leek de gelijkmaker eindelijk in de maak, maar Strootman zag zijn prima kopstoot op de lat uiteen spatten. Uiteindelijke redde Depay de eer voor zijn ploeg. Vanaf een meter of twintig mikte de invaller de bal uit een vrije trap langs Glinker. De doelman zat er nog wel aan, maar zag het leer toch binnen vallen: 1-1.

Club Vriendschappelijke wedstrijd
1. FC union Berlin
1 - 1
PSV

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties