Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV denkt aan huurdeal met Manchester United en praat met Ten Hag

Laatste update:

Het Eindhovens Dagblad beschouwt het binnenhalen van Elanga als een 'helse klus', al zijn er wel degelijk mogelijkheden voor het zoekende PSV. Er is reeds contact geweest met Erik ten Hag over de Zweedse aanvaller en het is nu wachten op groen licht van het bestuur van Manchester United. PSV denkt in eerste instantie aan een huurdeal voor Elanga, die op Old Trafford beschikt over een doorlopende verbintenis tot de zomer van 2026.

Elanga kan onder Ten Hag dus niet rekenen op een basisplaats. De door PSV begeerde aanvaller kwam tot dusver tot negentien duels (607 speelminuten) in alle competities dit seizoen. De Nederlandse manager gebruikte Elanga afgelopen woensdag nog als invaller tegen Nottingham Forest, dat in de halve finale van de EFL Cup met 0-3 werd verslagen door the Red Devils.

Bronnen rond PSV weten voorts te melden dat er ook contact is gelegd met Adnan Januzaj van Sevilla. Het Eindhovens Dagblad voegt wel toe dat de aanvaller momenteel geen topprioriteit meer is voor de technische leiding in het Philips Stadion, al kan dat in alle hectiek nog veranderen in de komende dagen. Clubwatcher Ril Elfrink bracht deze week ook naar buiten dat Tottenham Hotspur-speler Bryan Gil wordt gevolgd door PSV. Ruud van Nistelrooij zei vrijdag op de persconferentie dat er sowieso wordt gewerkt aan inkomende transfers in aanvallend opzicht.

Vind jij Anthony Elanga een aanwinst voor PSV?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties