Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV denkt behoorlijk bedrag over te houden aan verkoop Zoet'

Laatste update:

De Eindhovenaren gaan er vanuit dat ze een bedrag van tien miljoen euro kunnen ontvangen voor de doelman, die nog tot 2019 vastligt. In het verleden werd al vanuit de Bundesliga en de Premier League geïnformeerd naar Zoet, maar hij gaf toen de voorkeur aan een langer verblijf in Eindhoven. Nu acht hij de tijd dus wel rijp voor een transfer en Napoli wordt genoemd als mogelijke bestemming.

In Napels zou men Zoet zien als 'man van de toekomst'. De huidige doelman, José Manuel Reina, staat momenteel in de belangstelling van Newcastle United en vertrekt dus mogelijk bij Napoli. De Spanjaard heeft nog een contract tot 2018 bij i Partenopei, maar lijkt voorlopig niet van plan die verbintenis te gaan verlengen. Overigens is Zoet niet de enige doelman die wordt genoemd bij Napoli. Ook de namen van Bernd Leno, Iker Casillas, Diego Alves en Norberto Neto passeerden de revue.

Moet PSV Jeroen Zoet laten gaan komende zomer?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
0
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
7
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties