Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV denkt in zoektocht naar nieuwe linksback aan Riedewald'

Laatste update:

Het duo kende een wisselvallige eerste seizoenshelft bij Crystal Palace. Van Aanholt begon het seizoen als basisspeler, maar kwam mede door een hamstringblessure zes competitiewedstrijden achter elkaar niet in actie bij the Eagles. De laatste weken krijgt de vleugelverdediger weer vaker speeltijd van manager Roy Hodgson, waardoor het er niet op lijkt dat Crystal Palace van plan is om mee te werken aan een verhuur.

Riedewald kwam in de eerste seizoenshelft minder aan spelen toe, maar kreeg recent wel een basisplaats in de thuiswedstrijd tegen Manchester City. Tot dusver speelde de verdediger annex middenvelder acht wedstrijden voor Crystal Palace, waarvan vier als basisspeler. Riedewald verscheen in de Premier League echter pas twee keer aan de aftrap en de kans dat Crystal Palace mee wil werken aan een verhuur, lijkt bij de geboren Haarlemmer groter dan bij Van Aanholt.

Het is geen geheim dat PSV nog op zoek is naar een linksback. Joshua Brenet speelde in de eerste seizoenshelft op die positie, terwijl Kenneth Paal de tweede linksback in de selectie van PSV is. Men wil daar dus een optie bij en probeerde dat afgelopen zomer al voor elkaar te krijgen, maar de Eindhovenaren slaagden er niet in om een nieuwe linkerverdediger naar het Philips Stadion te lokken.

Zou jij Jairo Riedewald een versterking vinden voor PSV?

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
2
Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
2
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties