Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV denkt naast Rodríguez nog altijd aan tweede Panamese WK-ganger'

Laatste update:

Rechtsback Murillo staat momenteel onder contract bij het Amerikaanse New York Red Bulls, waar hij, een verhuurbeurt door San Francisco FC meegerekend, sinds februari vorig jaar actief is. El Siglo beroept zich op een bron rondom de Amerikaanse club, die aangeeft dat PSV een van de geïnteresseerde clubs uit Europa is. Dit is overigens niet de eerste keer dat de verdediger in verband wordt gebracht met een transfer naar de Brabanders, aangezien hij in maart van dit jaar ook al werd genoemd bij de club van trainer Mark van Bommel.

"Een grote club uit Europa wil hem hebben. Er wordt onderhandeld en hij is het dichtst bij een transfer. Alles kan binnen een paar dagen worden geregeld", wordt de bron geciteerd. Hoewel PSV een van de belangstellenden zou zijn, hebben de Red Bulls nog geen aanbieding uit Eindhoven binnengekregen. Een bod van een andere Europese club is vooralsnog afgewezen.

De New Yorkse club lijkt een flinke winst te gaan willen maken op de verdediger: "Murillo werd voor minder dan een half miljoen gekocht van San Francisco en is nu meer dan 2,5 miljoen euro waard. Daarom hebben de Red Bulls verder onderhandeld. Maar hij is zeer gewild in Europa", sluit de bron af. De 22-jarige Murillo heeft tot nu 35 officiële wedstrijden gespeeld voor zijn club, waarin hij drie keer scoorde en twee assists leverde. Ook speelde hij 24 interlands voor Panama, waarin hij goed was voor twee goals.

Denk jij dat Michael Murillo een goede aanwinst zou zijn voor PSV?

Meer nieuws

Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
6
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0
Leroy Fer werkte onder Farioli én Potter: 'Ik denk dat hij beter bij Ajax past'
11
'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'
7
Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties