Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-directeur Gerbrands: 'Wij zijn Champions League in opleiden'

Laatste update:

In het recente verleden wist PSV ook al gewilde spelers voor de club te behouden. Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, Jetro Willems, Luuk de Jong, Jeroen Zoet en Steven Bergwijn tekenden de afgelopen jaren nieuwe contracten, ondanks interesse vanuit het buitenland. "Wij zagen deze jongens als het fundament van het team. Hoe steviger het fundament, hoe beter je kunt presteren. Zij zijn ook de cultuurbewakers van het team", aldus Gerbrands.

De directeur benadrukt hoe belangrijk het is voor PSV om de toptalenten langer te behouden. "We zien dat de Europese topclubs weer in de Eredivisie scouten. Wij zijn Champions League in opleiden. Jonge spelers, grofweg tussen 16 en 21 jaar, krijgen hier de kans om zich te ontwikkelen", legt Gerbrands uit. "Bij de top vijftien van Europa krijgen spelers bijna geen kans meer om zich te ontwikkelen, ze moeten er direct staan. Al die jongens die vanuit de Eredivisie de stap maken dragen bij aan het imago van onze competitie."

Gerbrands vreest niet voor een keldering in de marktwaarde van een speler nadat hij een nieuw contract heeft getekend. "Vaak zijn het spelers die al langer bij de club zitten, van wie we weten wat we in huis hebben. De kans dat de waarde keldert, is daarom nihil. Het zijn eigenlijk de meeste zekere verlengingen, met nauwelijks risico. Ik durf te stellen dat alleen een serieuze blessure een probleem kan veroorzaken. Dat is dan meestal gelukkig van tijdelijke aard."

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
69
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
6
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
29
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties