Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-doelwit laat zich zien bij teleurstellende remise tussen Italië en Duitsland

Laatste update:

Bondscoach Roberto Mancini wijzigde zijn basiself maar liefst op tien posities ten opzichte van de verloren Finalissima tegen Argentinië (0-3) van woensdagavond. Het duel met la Selección werd gespeeld tussen de winnaar van de Copa América en de Europees kampioen. Mancini koos er dus voor om zijn elftal voor het Nations League-duel bijna volledig op de schop te gooien. Alleen doelman Gianluigi Donnarumma mocht opnieuw vanaf het eerste fluitsignaal starten.

Dat het voor beide ploegen een zwaar en slepend seizoen was, werd in het eerste half uur al snel duidelijk. Italië had de zaken in defensief opzicht lange tijd op orde. Die Mannschaft vond halverwege de eerste helft eindelijk een gaatje in de stugge Italiaanse verdediging. Thomas Müller werd aangespeeld op de rand van het zestienmetergebied, waarna aanvoerder Alessandro Florenzi een tegentreffer voorkwam door zich in de baan van het schot te gooien. Bij de thuisploeg kwam het grootste gevaar voor rust van Gianluca Scamacca. De voormalig spits van PEC Zwolle en PSV bracht zichzelf in stelling na een mislukt hakje en trof vervolgens vanaf een meter of twintig de paal.

Ook in het tweede bedrijf viel er voor het publiek in Bologna lange tijd weinig te beleven. Italië trok meer uit zijn schulp, hetgeen leidde tot enkele kansen voor Scamacca. De aanvalsleider van de Azzuri had echter opnieuw zijn vizier niet op scherp. De ploeg van Mancini wist de ban twintig minuten voor tijd toch te breken via Pellegrini, die een strakke voorzet van debutant Wilfried Gnonto vogelvrij kon binnenlopen: 1-0. Gnonto staat op de radar van PSV en maakte als invaller indruk tijdens zijn debuut met frivole acties. Het antwoord van Duitsland duurde niet lang, want binnen twee minuten bezorgde Joshua Kimmich de bezoekers een punt. De middenvelder kreeg de bal na een kleine scrimmage voor zijn voeten en schoot hierna hard raak: 1-1.

UEFA Nations League A
Italië
1 - 1
Duitsland

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties