Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV doet toezegging en bindt 'keeper van de toekomst' langdurig aan zich

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij hevelde Peersman deze zomer net als collega's Johan Bakayoko, Ismael Saibari en Fredrik Oppegard definitief over naar de A-selectie. Van de goalie werd echter direct bekend dat hij zijn minuten voorlopig nog zou gaan maken bij Jong PSV. Peersman kwam afgelopen seizoen tot acht duels in de Keuken Kampioen Divisie en zat zelfs al eens op de bank bij het eerste, tijdens het Conference League-duel met Maccabi Tel Aviv afgelopen seizoen (1-1). "Dat is hét hoogtepunt van mijn carrière tot nog toe", aldus Peersman op de clubwebsite.

De beleidsbepalers in Eindhoven voorzien een grote toekomst voor Peersman en hebben hem daarom een traject voorgelegd. De jonge Belg gaat structureel meetrainen bij PSV 1, samen met de meer ervaren doelmannen Walter Benítez, Joël Drommel, Boy Waterman en Maxime Delanghe. In plaats van het roulatiesysteem dat het beloftenelftal tot voor kort hanteerde - drie keepers stonden om de week in de goal - mag Peersman wekelijks laten zien wat hij heeft geleerd bij het eerste. Zowel het vertrouwen als het duidelijk geschetste plan hebben de geboren Wilrijker doen instemmen met contractverlenging.

Peersman loopt al sinds 2014 rond in Eindhoven. De goalie maakte destijds de overstap van Westerlo. Na zijn entree op De Herdgang doorliep Peersman de Onder 17 en Onder 18 probleemloos, voordat hij bij Jong PSV terechtkwam. Hoewel hij nog niet op speeltijd in PSV 1 lijkt te hoeven rekenen, gaat er met Delanghe naar alle waarschijnlijkheid nog wel een concurrent wegvallen. De vierde keus van de A-selectie kan naar verluidt tweede keeper worden bij Anderlecht, maar die interesse is tot dusverre nog niet concreet geworden.

Is Kjell Peersman goed genoeg om ooit eerste keeper bij PSV te worden?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties