Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV domineert nog altijd in klassement van meest waardevolle spelers

Laatste update:

Manager van de Maand
Met nog een speelronde te gaan zegt de stand bovenin weinig, maar het is wel duidelijk dat de verhoudingen dicht bij elkaar liggen in de top. De spelers uit de top vijf ontlopen elkaar slechts vier punten en zullen dus goed moeten nadenken over hun elftal van dit weekend. Tot vrijdagavond 20.00 uur kunnen drie transfers worden doorgevoerd.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

De beste spelers
Niet geheel verrassend domineert PSV nog altijd in het klassement van de meest waardevolle spelers. Hirving Lozano staat al sinds begin deze maand bovenaan en heeft die plek nog altijd in handen. De volledige top drie bestaat uit PSV'ers, terwijl seizoensverrassing PEC Zwolle ondanks de nederlaag tegen de Eindhovenaren nog met twee spelers vertegenwoordigd is.

Speelronde 13
AZ en FC Twente brengen de dertiende speelronde vanaf 20.00 uur op gang. Twente verloor alle laatste negen uitwedstrijden in de Eredivisie, waarvan zes dit seizoen, en wacht nog altijd op de eerste punten onder Gertjan Verbeek. De oefenmeester treft na sc Heerenveen (0-4 nederlaag) opnieuw een van zijn ex-werkgevers. Koploper PSV brengt een bezoek aan Excelsior, terwijl nummer twee Ajax het thuis opneemt tegen Roda JC Kerkrade.

Prijzen
Eindig je bovenaan het klassement, dan mag je samen met een persoon naar keuze naar Camp Nou in het seizoen 2018/19, om El Clásico van dichtbij mee te maken. Bovendien biedt Number1 Voetbalreizen iedere maand een maandprijs aan voor de beste speler van de maand. Het gaat daarbij onder meer om het bezoeken van wedstrijden in de Premier League, inclusief vlucht en overnachting!

De app is gratis in de App Store en de Google Play Store te vinden onder de naam Voetbalzone Fantasy Football!

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
10
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties