Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV dreigt duo weg te strepen: 'We kunnen niet blijven wachten'

Laatste update:

PSV begreep van Pereiro's zaakwaarnemer Francisco Casal dat hij de komende dagen afwezig is, omdat hij druk doende is met enkele tv-deals. De Telegraaf meldde al eerder dat Casal juist degene is die de boel al flink vertraagt. Inzake de deal met Lestienne is het wachten op de handtekening van Al-Arabi's eigenaar. Wanneer hij zijn fiat geeft, weet PSV ook nog niet. "We hebben gezegd dat we ondertussen ook doorschakelen naar andere opties. Alle papieren voor die transfer zijn opgestuurd naar Qatar, maar we kunnen niet blijven wachten. We moeten door", zegt Brands.

Brands zei twee weken geleden al dat hij Pereiro eigenlijk niet haalbaar achtte en die voorspelling lijkt nu uit te komen. De ochtendkrant maakt op dat PSV op korte termijn aanklopt bij Steven Berghuis, nu Pereiro en Lestienne er nog steeds niet zijn. Zes dagen geleden zei diens club AZ dat zich nog geen enkele partij officieel voor Berghuis had gemeld in Alkmaar.

Het is goed dat PSV nu naar andere spelers gaat kijken

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties