Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax

Laatste update:

Hoog bezoek in Enschede zondag. Ruud van Nistelrooij zat op de tribune om te kijken naar Sem Steijn, die hij tweemaal heeft geholpen met het trainen van zijn traptechniek. Het resultaat? Liefst drie doelpunten tegen FC Volendam. Steijn staat inmiddels op zeventien Eredivisie-doelpunten en is bezig aan een uitstekend seizoen bij FC Twente, dat zich komende zondag hoopt te plaatsen voor de voorrondes van de Champions League.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Uitgelicht:


Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech had tegen Heracles Almelo (4-0 winst) slechts 28 minuten nodig om te imponeren. Het PSV-target hielp zijn club met twee doelpunten en een assist naar een belangrijke en ruime zege. Met zijn geweldige rentree verzekerde Driouech zich van een plaatsje in het Elftal van de Week van Voetbalzone.

Almere City had zondag behoorlijke pech. Uitgerekend Steven Bergwijn, die begon met voetbal in Almere en dit seizoen niet in geweldige vorm verkeert, nam Ajax bij de hand tegen de promovendus. Bergwijn wist nog voor rust een hattrick te noteren en gaf daarmee een duidelijk signaal af aan bondscoach Ronald Koeman.

Het VZ Team van de Week:

Etienne Vaessen (RKC Waalwijk); Robin Pröpper (FC Twente), Dávid Hancko (Feyenoord), Mike Eerdhuijzen (Sparta Rotterdam); Couhaib Driouech (Excelsior Rotterdam), Lance Duijvestijn (Excelsior Rotterdam), Sem Steijn (FC Twente), Sven Mijnans (AZ); Ibrahim Sadiq (AZ), Troy Parrott (Excelsior Rotterdam), Steven Bergwijn (Ajax).

Moet Steven Bergwijn mee naar het EK?

Meer nieuws

De Telegraaf weet welke club de beste papieren heeft voor Couhaib Driouech
2
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Sparta
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
14
Marciano Vink is 'heel enthousiast' over kersvers Ajax-trainer Francesco Farioli
5
Ajax maakt volledige samenstelling nieuwe staf Farioli bekend: Vos schuift door
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties