Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV en FC Groningen melden beoogde transfer van 7,5 miljoen euro

Laatste update:

Volgens eerdere berichtgeving van De Telegraaf gaat het om een bedrag van 7,5 miljoen euro, exclusief bonussen. Daarnaast zou een doorverkooppercentage van tien a vijftien procent zijn afgesproken. Het Dagblad van het Noorden stelt dat de transfersom niet volledig naar FC Groningen zal gaan. Een deel moet worden afgedragen aan ex-werkgever Gamba Osaka en de investeerders die komst van Doan naar Nederland mogelijk maakten.

"Zonder op de details te kunnen ingaan, mogen we stellen dat we tevreden kunnen zijn over het uiteindelijk bereikte resultaat. De overgang van Doan naar PSV behoort tot de grootste transfers uit de clubgeschiedenis van FC Groningen", laat technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de clubsite weten. "Daar mogen we trots op zijn. Ervan uit gaande dat PSV en Ritsu de komende dagen de transfer definitief zullen maken, wensen wij hem heel veel succes in het vervolg van zijn carrière."

Een jaar geleden wilde Doan al weg bij FC Groningen, toen er een bod van circa acht miljoen euro van CSKA Moskou binnenkwam. De Groningse club weigerde echter medewerking te verlenen. PSV haakte aanvankelijk ook af na het horen van de vraagprijs van FC Groningen, maar Alireza Jahanbakhsh (Brighton & Hove Albion) en Nicolás González (VfB Stuttgart) waren om uiteenlopende redenen niet haalbaar.

"We wilden graag nog een veelzijdige aanvaller aan onze selectie toevoegen", zegt technisch manager John de Jong op de clubwebsite van PSV. "Doan past perfect in ons profiel en daarom ben ik er erg tevreden mee dat we er met FC Groningen uit zijn gekomen."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
187
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties