Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV en NAC blijven hopen op geld voor Vloet na sanctie van FIFA

Laatste update:

Voetbal International meldt dat Chiasso door de FIFA is bestraft met een internationaal en nationaal transferverbod en een geldboete van twintigduizend Zwitserse frank vanwege het niet betalen van de transfersom voor Vloet. In de afgelopen drieënhalf jaar zijn er meerdere rechtszaken geweest en steeds kwam naar voren dat de Zwitserse club het transferbedrag aan NAC en PSV moest betalen.

Bij de overgang van Vloet naar Chiasso werden direct al grote vraagtekens gezet. De club was op dat moment niet actief op het hoogste niveau en bovendien werd de middenvelder ook niet ingeschreven bij de Zwitserse voetbalbond. Vloet speelde uiteindelijk geen minuut voor Chiasso en werd binnen een maand verkocht aan Frosinone, dat destijds net was gepromoveerd naar de Serie A.

Vloet zei ruim twee jaar later in een interview met Voetbal International dat hij niet beter wist dan dat hij een transfer naar Frosinone zou maken. De creatieve spelmaker hield zich niet bezig met de reden waarom deze overstap via een tussenstation in Zwitserland moest gaan, omdat hij zich naar eigen zeggen 'niet bezighield met dat soort juridische zaken'. In november kwam Vloet zelf negatief in het nieuws, nadat hij gearresteerd werd na een dodelijk ongeval op de A4. Heracles Almelo besloot hem in eerste instantie bij de selectie te halen, maar kwam hier later alsnog op terug. Bij monde van algemeen directeur Rob Toussaint liet de club vervolgens weten dat Vloet nooit meer een wedstrijd voor Heracles zal spelen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties