Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV en Roger Schmidt houden hart vast: 'Het gaat niet goed met hem'

Laatste update:

Trainer Roger Schmidt sprak na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports zijn zorgen uit: "Het gaat niet goed met hem. We kijken morgen in het ziekenhuis wat er precies aan de hand is, maar het lijkt erop dat hij een knieblessure heeft opgelopen. Hij heeft veel pijn. Het is erg ongelukkig voor hem. Hij zat goed in de wedstrijd en hij had hard gewerkt om in de basis te komen. Ik hoop dat het niets ernstigs is."

PSV won uiteindelijk dus met ruime cijfers van de Sloveense tegenstander, maar Schmidt wilde niet van een eenvoudige avond spreken: "We hebben vijf keer gescoord, maar het was geen makkelijke wedstrijd. Het was een belangrijke wedstrijd waar veel druk op stond, de spelers hebben het enorm goed gedaan", vervolgde de trainer zijn verhaal.

Donyell Malen was met twee doelpunten een van de smaakmakers aan de kant van PSV en de spits toonde zich tevreden met zijn optreden: "We begonnen goed en maken denk ik ook een goede goal. Daarna slopen er een paar foutjes in ons spel en na de gelijkmaker hebben we de zaken goed hersteld. Na rust was het een kwestie van scherp blijven en hebben we op de goede momenten toegeslagen", vertelde hij aan het Eindhovens Dagblad.

Met Rosenborg BK komt PSV in de play-offs van de Europa League bovendien een tegenstander tegen die Malen goed kent: "Aan Rosenborg heb ik wel goede herinneringen." De Noren waren vorig seizoen ook al de tegenstander van PSV in de Europa League en verloren toen met 1-4 in eigen huis. Malen was destijds goed voor twee doelpunten.

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties