Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV en Twente in de breedte de beste, wij hebben het beste elftal'

Laatste update:

De lijstaanvoerders uit Eindhoven en Enschede zijn volgens Clasie niet in alle opzichten beter dan de selectie van trainer Ronald Koeman. "Ze hebben miljoenen mogen investeren, maar wij laten nu zien hoe ver je kunt komen met spelers die jezelf opleidt, als je ze dan ook maar de tijd geeft", vertelt de middenvelder aan Voetbal International. "Want ondanks al die miljoenen staan wij maar drie punten achter."

Clasie vindt dat Feyenoord niet onder hoeft te doen voor de concurrentie. "PSV en FC Twente hebben dan misschien in de breedte de beste spelers, maar wij stellen dat het beste elftal tegenover." Over zijn eigen ontwikkeling is de Oranje-international eveneens te spreken. "Ik streef het hoogste na, dus ben ik blij dat het zo voortvarend gaat. Zo had ik het ook voor ogen, toen ik naar Excelsior vertrok, het was precies de stippellijn zoals ik die had getekend: gestaag naar boven", besluit Clasie.

-
Zie je Feyenoord dit seizoen als een serieuze titelkandidaat?

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
17
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties