Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-fans boycotten uitwedstrijd op 1 december: 'Belachelijk tijdstip'

Laatste update:

"Ondanks dat we al enkele malen onze onvrede hebben laten blijken over het spelen van wedstrijden op zondagavond om 20:00 uur, is er een tijdje terug besloten om ook de uitwedstrijd tegen FC Emmen op 1 december op dit belachelijke tijdstip te spelen", schrijft Lighttown Madness in een verklaring op de Facebook-pagina. "Het mag nooit en te nimmer de standaard worden om supporters op deze manier de dupe te laten worden."

De supportersgroepering hoopt dat de oproep effect heeft en PSV-fans doet besluiten om de uitwedstrijd in Emmen over te slaan. "We hebben lang overlegd hoe we onze standpunten duidelijk kunnen maken zonder dat de support voor onze club daar onder lijdt. Echter, we zijn tot de conclusie gekomen dat we dit keer niet meer om een boycot heen kunnen. We zullen met de actieve sfeergroepen dan ook niet aanwezig zijn in Emmen."

"Alleen zo kunnen we laten zien dat zondagavond 20:00 uur door ons niet wordt geaccepteerd. Via deze weg willen we je vragen om onze boycot te steunen en geen kaart te boeken voor Emmen-uit. Football is nothing without fans!". Vanuit PSV is nog niet officieel gereageerd op de plannen van Lighttown Madness voor een boycot. Het elftal van trainer Mark van Bommel speelt drie dagen voor het uitduel in Emmen in Lissabon tegen Sporting Portugal in de groepsfase van de Europa League.

-
Sta jij achter de boycot van de PSV-supporters?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties