Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-fans starten haatcampagne tegen eigen spelers: club neemt maatregelen

Laatste update:

Om welke spelers het precies gaat is niet bekend, maar dat er acht spelers naar de directie van PSV zijn gestapt om te praten over het functioneren en de toekomst van Van Nistelrooij staat vast. Signalen hierover kwamen vorige week terecht bij De Telegraaf, die erover berichtte en daarmee een interne rel zag ontstaan. Ook werden er meteen namen genoemd, maar daar moest later op terug worden gekomen. Zo had Xavi Simons, wiens naam opdook, er niets mee te maken.

Op internet lijkt onder de PSV-fans een heksenjacht te zijn begonnen tegen de eigen spelers, zo schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. "Spelers worden op sociale media met tal van aannames van supporters geconfronteerd en zijn daar niet content mee, omdat ze naar eigen zeggen niets te maken hebben met de berichtgeving", aldus de clubwatcher, die verder meldt dat de club maatregelen heeft getroffen. "PSV gaat desgevraagd niet meer in op de zaak en wil ook niet vertellen wie nou wel of niet bij welk gesprek is geweest."

Brands gaat er niet vanuit dat het lek vanuit de selectie komt. "Dat iets uitlekt, is zeer, zeer kwalijk", aldus de algemeen directeur. "Ik ben ervan overtuigd dat dat niet van de spelers komt. Misschien vanuit entourages. Ik kan dat niet beoordelen. Dat is zoeken naar dingen die je waarschijnlijk nooit zult weten. De intentie bij ons is om dingen altijd te verbeteren." Ook Stewart pleit voor een werkomgeving waar iedereen kan zeggen wat hij wil. "We gaan niemand iets kwalijk nemen, maar we proberen een veilige omgeving te creëren. Dat moet altijd gewaarborgd zijn."

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties