Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV foltert NAC Breda met glansrol voor briljante Depay

Laatste update:

Dat Depay een voortrekkersrol vervult in Eindhoven, mag geen noviteit meer genoemd worden. De aanvaller scoorde in zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen St. Pölten meteen en legde er vorig weekend twee in tegen Willem II. Zaterdagavond trok hij de goede lijn gewoon weer door in het duel met NAC. In de vierde minuut schoot hij een afvallende bal nog over het vijandelijke doel, maar de volgende kans van PSV ging erin. Depay bracht de bal na een goede individuele actie bij Wijnaldum en die schoot binnen: 1-0.

Ook bij de tweede treffer stond Depay weer aan de basis. Hij leverde een splijtende pass op Santiago Arias en die zette voor: nog voordat Luuk de Jong de bal kon beroeren werkte Aleksandar Damcevski die achter Jelle ten Rouwelaar. NAC was tot dat moment niet eens zoveel slechter dan PSV, maar de thuisclub was gewoon efficiënter. Wel ging het achterin even mis, toen Arias zich vergreep aan Erik Falkenburg. Adnane Tighadouini schoot de strafschop die NAC kreeg onberispelijk binnen (2-1).

In de tweede helft ging PSV verder op de ingeslagen weg en ging het hard met de score. Depay krulde eerst een vrije schop vanaf achttien meter prachtig achter Ten Rouwelaar en een minuut later maakte Jürgen Locadia er met een briljant schot van twintig meter alweer 4-1 van: de inzet van de spits ging stijf in de kruising. NAC wist niet meer waar de oplossingen lagen en liep ook tegen de vijfde tegentreffer in Eindhoven aan. Depay stond aan de basis van een uitmuntende aanval: hij passte naar Locadia, die zette strak voor en Wijnaldum maakte het af.

Na de vijfde goal nam PSV wat gas terug, ook al was het verzet van NAC al gebroken. Phillip Cocu besloot Arias van het veld te halen en Jorrit Hendrix erbij te brengen en direct nadat hij die wissel had doorgevoerd, sloeg Depay weer toe. Hij ging weer achter een vrije trap staan en mikte ook die binnen: zijn tweede van de avond en zijn vierde van het seizoen. Sinds Balázs Dzsudzsák in augustus 2009 twee vrije trappen binnenschoot tegen Ajax maakte niemand meer twee goals uit een vrije trap in één Eredivisieduel. Sinds het WK 2014 maakte Depay bovendien al 5 goals in 186 minuten voetbal voor PSV.

-
Als Memphis Depay bij PSV blijft, is de club de beste kampioenskandidaat

Meer nieuws

'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
16
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties