Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV gaat concurrentie met Feyenoord aan voor opvolger van Willems'

Laatste update:

Marvin Zeegelaar is namelijk een goede optie voor PSV, zo weet het Eindhovens Dagblad te melden. Met het oog op de kwalificatiewedstrijden voor de Europa League willen de Eindhovenaren de vervanger van Willems komende week al presenteren. Zeegelaar zou bij Sporting mogen vertrekken en geniet ook interesse van Feyenoord, dat door het vertrek van Terence Kongolo nog naar een nieuwe linksback zoekt.

Ook de naam van Ridgeciano Haps is gevallen bij PSV, maar hij staat volgens technisch manager Marcel Brands niet bovenaan het lijstje. Vorig jaar werden de Eindhovenaren nog gelinkt in Robert Kenedy van Chelsea, maar hij is op dit moment niet in beeld op de opvolger van Willems te worden.

Overigens heeft PSV met Joshua Brenet al iemand in huis die op de linkerflank kan spelen. "Natuurlijk heb ik ook het bericht gelezen dat Jetro waarschijnlijk een stap gaat maken. Eerst maar eens wachten of het allemaal rondkomt, maar ik ben er klaar voor om hem te vervangen", stelt Brenet. Er wordt ook nog rekening gehouden met een vertrek van Santiago Arias. Indien de rechterverdediger ook verkocht wordt, zou PSV zijn vervanger uit Colombia willen halen. Volgens Colombiaanse media hebben de Eindhovenaren Luis Orejuela van Deportivo Cali op het oog, al wordt dat gerucht voorlopig nog ontkend.

Vind jij Marvin Zeegelaar een goede optie voor PSV?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
34
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
17
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
12
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties