Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gaat in gesprek met fans: 'Ze vinden die dreigementen belachelijk'

Laatste update:

"Het werd een keer tijd om met de verschillende vertegenwoordigers van de supporters te gaan praten", vertelt algemeen directeur Toon Gerbrands in gesprek met Omroep Brabant. "Coach Mark van Bommel was erbij, technisch manager John de Jong en ik, de eindverantwoordelijken van de club. We zeiden tegen hen: deel je emoties maar en vertel maar wat jullie ervaren. Dan luisteren wij."

Meer: Opvallende aanstelling mogelijk? ‘Mark van Bommel past bij Feyenoord’

Van Bommel: 'We zijn niet in staat de rust te bewaren'

Naast de resultaten van de afgelopen weken en het aankoopbeleid kwamen ook de dreigementen die onlangs via Twitter anoniem werden geuit aan het adres van Van Bommel. PSV heeft inmiddels aangifte gedaan en ook de fans zijn niet blij met deze gang van zaken: "Daar zijn deze supporters heel duidelijk over. Ze vinden die dreigementen echt belachelijk. Je mag je emoties tonen, maar je mag geen grenzen overschrijden. Daar is deze club supporters volkomen duidelijk over."

PSV heeft inmiddels acht punten minder dan koploper Ajax en krijgt in de streekderby tegen Willem II een laatste kans om met een enigszins positief gevoel de interlandperiode in te gaan. Gerbrands weet dat de fans vooral strijd van de ploeg willen zien: "Wat de supporters zeggen is: verliezen kan. Een paar keer verliezen kan ook gebeuren, maar straal uit dat je gepassioneerd bent en trots bent op de club. Dat is gaan garantie dat je duels wint, maar dat willen ze graag terugzien."

PSV doet aangifte bij politie na anonieme bedreigingen via Twitter

Lees artikel

Denk jij dat PSV zondag wel van Willem II gaat winnen?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
0
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
17
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
4
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
115

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties