Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gaat met Eran Zahavi in gesprek over zijn nabije toekomst

Laatste update:

"Dit is verschrikkelijk, een traumatische ervaring", zegt Gerbrands. "We willen vooral heel goed luisteren naar hoe Eran, zijn vrouw en kinderen in deze situatie zitten. Die vraag staat centraal. We spelen deze week nog twee competitiewedstrijden, maar het gaat erom wat nu wijsheid is voor het gezin. We overleggen met hem hoe hij zelf deze laatste competitieweek ziet. Maandag hebben we iedereen vrij gegeven om wat rust in te bouwen."

"Bij het gezin Zahavi kunnen we onszelf alleen al de vraag stellen of zij nog in het huis willen blijven wonen. Maar ik zou vanuit mijn eigen beleving ook kunnen begrijpen dat er bij de familie van de spelersgroep behoefte is aan bijvoorbeeld voorlichting over veiligheidszaken. Hoe dit soort situaties eventueel te voorkomen? De politie Eindhoven en onze veiligheidscoördinatoren kunnen daarbij als specialisten worden ingezet. Dat zouden wij als club dan ook graag aanbieden", aldus Gerbrands, die aangeeft vanaf dinsdag in gesprek te gaan met de spits over het restant van het Eredivisie-seizoen.

Daarnaast hebben ook Ajax en Feyenoord voor het eerst gereageerd op de gebeurtenissen in huize Zahavi. De Amsterdammers zouden al direct vertegenwoordigers van de politie hebben gevraagd om advies en presentaties te geven op de club. "Deze vreselijke gebeurtenis is geen aanleiding om de beveiliging nu opnieuw onder de loep te nemen", zo laat een woordvoerder van Ajax weten aan De Telegraaf. Feyenoord geeft aan nog geen directe maatregelen te treffen, al zou de overval volgens de club wel 'aanleiding kunnen zijn' om spelers in het nieuwe seizoen bewuster te maken van de gevaren die op de loer liggen. De Rotterdamse club adviseert spelers al langer terughoudend te zijn met het plaatsen van privézaken op social media.

Meer nieuws

Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
0
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
0
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
6
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
6
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
11
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
3

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties