Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gaat voor komst 'jonge Jaap Stam': 'Zijn kwaliteiten zie je eigenlijk nooit'

Laatste update:

Bij PSV lopen er momenteel met Sergiño Dest, Malik Tillmann en Ricardo Pepi al drie Amerikaans internationals in de selectie rond. Mogelijk komt er op korte termijn een vierde in Eindhoven bij.

Robinson staat al langer in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. De 26-jarige verdediger loopt op 31 december uit zijn contract bij Atlanta, waardoor de Eredivisionist hem op 1 januari transfervrij kan oppikken.

"Miles Robinson heeft veel opties en zal de beste kiezen" zegt Berhalter tegenover De Telegraaf. "Maar hij heeft absoluut de kwaliteiten om in een grote Europese competitie te gaan spelen. Hij heeft fysieke kwaliteiten, die je eigenlijk nooit ziet. Hij is zo enorm snel, sterk en fysiek dominant. Het is een jonge Jaap Stam."

De 1,88 meter lange Robinson staat inderdaad te boek als fysiek sterke verdediger. Van alle spelers met minimaal 150 persoonlijke duels in het huidige MLS-seizoen, wonnen maar twee spelers een hoger percentage hiervan.

Ook van alle spelers met minimaal 75 kopduels in de MLS 2023/24 wonnen maar twee spelers percentueel gezien meer van dit soort duels.

Cijfers van Opta.

De naam van Robinson komt bij PSV hoogstwaarschijnlijk uit het netwerk van technisch directeur Earnest Stewart, die jaren werkzaam was in de Verenigde Staten. De rechtsbenige verdediger is inmiddels een gewaardeerde kracht in Team USA. Robinson moest het WK in Qatar aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure, maar heeft al 27 interlands achter zijn naam staan.

Concurrent voor Ramalho en Bella-Kotchap
Peter Bosz zit bij PSV momenteel dun in de rechter centrale verdedigers. De Eindhovenaren slaagden er afgelopen zomer in om Armel Bella-Kotchap te huren van Southampton, maar de mandekker heeft tot nog toe weinig in actie kunnen komen. Hij kwam niet verder dan vijf duels. Waar de centrumverdediger eerst kampte met een tandprobleem, is hij onlangs succesvol geopereerd aan zijn schouder.

Door zijn blessure is het nog maar de vraag of Bella-Kotchap dit kalenderjaar nog in actie kan komen. Bij afwezigheid van de Duitser vertrouwt Bosz op André Ramalho, al maakte de Braziliaan dit seizoen al veelvuldig een weifelende indruk.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties