Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gaat voor terugkeer Luuk de Jong en kan Jetro Willems inlijven

Laatste update:

Dit seizoen verloor De Jong de concurrentiestrijd met clubtopscorer Youssef En-Nesyri al. De komst van Azmoun zou de situatie van de Oranje-international nog ingewikkelder maken. De Jong werd over het gehele seizoen veertien keer ingezet als basisspeler, maar sinds maart gebeurde dat maar vier keer. Bovendien stond De Jong slechts eenmaal negentig minuten op het veld in LaLiga. De dertigjarige aanvaller heeft een contract tot medio 2023 bij Sevilla. Hij kwam in de zomer van 2019 over van PSV voor een bedrag van maximaal vijftien miljoen euro. Volgens het Eindhovens Dagblad is De Jong gelukkig in Sevilla en voelt hij alleen iets voor een terugkeer in het Philips Stadion als hij weg zou moeten bij zijn club.

Het loodzware programma van PSV richting groepsfase Champions League

PSV hoopt een sterke selectie samen te stellen, mede met het oog op de Europese campagne. Lees artikel

Bovendien is een rentree van Jetro Willems denkbaar. De vleugelverdediger is transfervrij vertrokken bij Eintracht Frankfurt en heeft zich aangeboden bij PSV. Hij wil 'dolgraag' terug naar Eindhoven. PSV heeft al wel de transfervrije 1. FSV Mainz 05-linksback Philipp Mwene (27) op het oog om als stand-in te fungeren achter Philipp Max, waardoor het de vraag is of PSV ingaat op de avances van Willems. Eerder op de dinsdag werd al duidelijk dat PSV op het punt staat om de centrale verdediger André Ramalho voor 2,5 miljoen euro over te nemen van Red Bull Salzburg.

De Telegraaf schrijft dat PSV bovendien rekening moet houden met een vertrek van Mohamed Ihattaren. Als Mark van Bommel wordt aangesteld als hoofdtrainer van VfL Wolfsburg, zou hij Ihattaren graag naar zijn nieuwe club halen. Van Bommel werkte samen met Ihattaren in de periode waarin de aanvallende middenvelder van PSV zich liet gelden als een van de grootste talenten op de Nederlandse velden. In de afgelopen jaargang kwam Ihattaren onder Roger Schmidt nauwelijks uit de verf.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties