Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gaat zich niet revancheren voor Ajax: 'Ajax is uitgeschakeld'

Laatste update:

Toon Gerbrands zegt dat het niet zo is dat PSV nu revanche gaat nemen voor het verlies dat Ajax incasseerde: zo werkt het niet volgens de algemeen directeur. "Wij doen het niet namens het Nederlandse voetbal. Wij spelen tegen Rostov als PSV. Ajax is uitgeschakeld, dat is een feit", legt Gerbrands uit aan Voetbal International.

"We hadden elke tegenstander kunnen treffen, maar dat is Rostov geworden. Wij gaan er alles aan doen om te winnen en zo hoog mogelijk te eindigen in de poule. Heel Nederland gaat daar een onderwerp van maken. Dat begrijp ik wel, maar wij niet", aldus Gerbrands. Hij zegt dat het hem verder niets uitmaakt wie er bij PSV in de groep zijn gekomen.

Aan 'interessante wedstrijden' in 'leuke steden' doet de algemeen directeur van PSV niet, legt hij uit. "Zo werkt dat dus niet in topsport. Dat is het minste wat me interesseert. Als je in het grote toernooi van de Champions League gaat spelen, dan krijg je grote tegenstanders. Dat is de consequentie."

PSV eindigt in deze groep als...

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
16
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
304

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties