Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV geeft jeugdexponent na dertien jaar contract en huurt Noors talent

Laatste update:

De Turkse Belg heeft als doel meer ervaring op te doen in de Jupiler League. "Ik ben heel blij dat ik een contract kan tekenen bij de club waar ik al dertien jaar speel. Mijn broer (Burak, red.), die in Turkije speelt, speelde in het verleden ook in de jeugd van PSV en hij heeft me aangeraden zolang als het kan bij de club te blijven", zegt Kardes op de clubwebsite.

DONE DEAL! PSV heeft Gökhan Kardes een eenjarig contract gegeven! De verdediger van Jong PSV maakt al dertien deel uit van de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. [Foto via @psv] #kardes #psv

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"De club is echt heel groot en goed voor je", vervolgt de twintigjarige Kardes. "Nu is het aan mij om me komend seizoen te blijven ontwikkelen en meer minuten te maken", aldus de centrale verdediger, die al dertien seizoenen in de jeugdopleiding van PSV speelt en van een ernstige knieblessure is hersteld.

Ook heeft PSV Mathias Kjölö een seizoen gehuurd van Valerenga. De zestienjarige middenvelder, die eerder al stage liep in Eindhoven, is blij met de overgang: "Toen ik hier op stage was, heb ik meegespeeld met een toernooi. Daar heb ik een ontzettend goed gevoel aan overgehouden", legt Kjölö, die komende week voor het eerst aansluit bij het Noorse beloftenelftal, zijn keuze voor PSV uit op de clubsite. "PSV voelt als een familie. Ook de goede ervaren trainers hier spreken me erg aan."

Een goede zet van PSV om Gökhan Kardes vast te leggen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
19
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
13
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
11
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
28
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties