Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV geeft miljoenenaankoop van 2019 ruimte voor transfer

Laatste update:

Het is voor Doan belangrijk om komend seizoen speeltijd te krijgen, omdat hij volgend jaar aan de Olympische Spelen wil meedoen met de nationale ploeg van Japan. In Eindhoven zijn de kansen op speeltijd gering. Vorig seizoen kwam de rechtsbuiten in negentien wedstrijden in actie, waarin hij slechts twee doelpunten en een assist verzorgde. Slechts twaalf keer had de voormalig smaakmaker van FC Groningen een basisplaats bij PSV.

Het team met de meest teleurstellende aanwinsten in de Eredivisie

Ritsu Doan werd door Voetbalzone opgenomen in het team met de meest teleurstellende aanwinsten van het afgelopen seizoen. Bekijk team

De trainerswissel bij PSV, middenin het afgelopen seizoen, pakte niet gunstig uit voor Doan. Twee van de twaalf basisplekken waren onder het bewind van Ernest Faber en tien onder diens voorganger Mark van Bommel. Doan kondigde in maart echter aan dat hij erop uit is om te slagen bij PSV. "Ik weet hoe ik deze situatie moet omdraaien en het verhaal bij PSV mooier kan maken dan het tot nu toe is geweest", verzekerde de Japanner in gesprek met De Telegraaf.

Inmiddels zwaait Roger Schmidt de scepter in het Philips Stadion en Doan lijkt niet in zijn plannen voor te komen. PSV betaalde een jaar geleden 7,5 miljoen euro aan Groningen voor zijn komst. Het contract van de 22-jarige aanvaller loopt nog vier jaar door. Voordat hij naar PSV ging, was Doan in 66 wedstrijden namens Groningen goed voor 16 doelpunten en 7 assists.

Zie je Ritsu Doan in de toekomst nog slagen bij PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties