Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV geeft Sam Lammers de ruimte om transfer af te ronden

Laatste update:

"Na onderling overleg hebben Sam Lammers en technisch manager John de Jong van PSV besloten dat de aanvaller vandaag niet deelneemt aan de training van de A-selectie. De spits krijgt de ruimte om de persoonlijke gesprekken met Atalanta op te starten", zo meldt PSV op de website. Trainer Roger Schmidt legt zich neer bij het vertrek van de 23-jarige spits. "Ik wist al vroeg van de interesse, Sam heeft me een aantal weken geleden geïnformeerd. Hij heeft zich volledig ingezet voor PSV sinds die tijd. We vinden het jammer dat hij weg is, maar hebben nu ook wat middelen om te investeren", wordt de Duitse coach geciteerd door onder meer het Eindhovens Dagblad.

Zondag speelde Lammers nog vijftig minuten mee tegen FC Groningen (1-3 zege), maar toen was al duidelijk dat zijn toekomst in Italië kon liggen. Het verschil tussen vraag en aanbod moest echter nog worden rechtgetrokken. PSV was in principe niet van plan om Lammers te verkopen, maar tot teleurstelling van de club wilde de spits zijn aflopende contract niet verlengen. Desondanks hield PSV in de onderhandelingen met Atalanta vast aan een bedrag van tien miljoen euro. De transfersom kan oplopen tot dat bedrag, maar het is niet duidelijk welk deel als vaste som geldt.

'PSV gaat boekje te buiten met exceptioneel salaris voor Eran Zahavi'

Eran Zahavi is in beeld om Sam Lammers op te volgen bij PSV. Lees artikel

Voor PSV is het vertrek van Lammers bitterzoet. De aanvaller maakt een mooie transfer naar de nummer drie van het afgelopen Serie A-seizoen, maar het leek er aanvankelijk op dat hij zou bijtekenen in het Philips Stadion. Hoewel de club dacht akkoord te zijn over een nieuw contract, bleef een handtekening uit. Uiteindelijk zette Lammers zijn zinnen op een vertrek. De 23-jarige spits is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV en speelde twintig competitiewedstrijden voor de club, waarin hij viermaal scoorde. In het seizoen 2018/19 werd hij verhuurd aan sc Heerenveen, dat tien procent van de transfersom ontvangt.

PSV ziet in Zahavi een geschikte kandidaat om Lammers op te volgen. De 33-jarige spits van het Chinese Guangzhou R&F kan volgens de Israëlische tak van Sport1 een contract voor liefst 2,5 miljoen euro per jaar exclusief bonussen ondertekenen in Eindhoven. Daarmee zou hij de bestbetaalde spelers van PSV worden. Hij zou er financieel alsnog flink op achteruitgaan, want in China verdient de Israëliër naar verluidt tien miljoen euro op jaarbasis. Zahavi ligt nog tot december vast bij Guanghzou, maar mag in principe transfervrij vertrekken bij de club waar Giovanni van Bronckhorst trainer is. Schmidt benadrukt vrijdag wel dat Zahavi nog niet in Nederland is gearriveerd.

Doet PSV er goed aan om Sam Lammers te laten gaan?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
2
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties