Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV geeft voorsprong weg in Lens en moet flink aan de bak in Champions League

Laatste update:

Peter Bosz wijzigde zijn elftal op twee plekken ten opzichte van het gewonnen thuisduel met Fortuna Sittard (3-1) afgelopen zaterdag. In het Stade Bollaert-Delelis kregen Amerikanen Sergiño Dest en Malik Tillman een basisplaats, wat ten koste ging van Patrick van Aanholt en Guus Til. Fransman Olivier Boscagli mocht ook starten tegen de geliefde club van zijn moeder.

Bij de thuisploeg, die dinsdagavond wederom werd gesteund door de fanatiek aanhang van de club, keerde Wahi terug in de basiself van trainer Franck Haise. De twintigjarige spits moest het uitduel met Le Havre (0-0) van afgelopen vrijdag laten schieten wegens een schorsing. Brice Samba, enkelvoudig international van Frankrijk, nam plaats onder de lat.

De in Congo geboren doelman werd in de eerste helft maar nauwelijks getest door PSV, dat het zeer lastig had in Lens. De eerste grote kans was dan ook voor de Fransen, maar vleugelverdediger Deiver Machado schoot recht op Walter Benítez, waarna hij ook de herkansing om zeep hielp.

Halverwege de eerste helft kregen de Eindhovenaren wat meer controle. Een kopbal van Luuk de Jong ging hoog over, waarna Boscagli een minuut later aan de andere kant belangrijk was met een sliding. Het eerste echte gevaar van PSV moest komen van Hirving Lozano. Na een prima actie krulde de Mexicaan de bal op de verre paal.

Waar de wedstrijd voor rust een doelpunt nodig had, was het Bakayoko die na de theepauze direct leverde. Van buiten het zestienmetergebied krulde de Belgische international de bal achter Samba, die zich verkeek op de precisie van de inzet: 0-1. Lang kon PSV niet van de voorsprong genieten, daar Benítez tien minuten later moest vissen. André Ramalho zag er niet goed uit bij dat moment.

De Braziliaan liet zich na een voorzet van Przemyslaw Frankowski verschalken door Wahi, die bij de eerste paal kon binnen tikken: 1-1. Lens voelde dat er meer te halen was en voerde de druk op, waardoor PSV steeds meer naar achter moest lopen. Zelf werden de Eindhovenaren nog even gevaarlijk via een vrije trap van Joey Veerman.

In de slotfase leek bij beide ploegen de tank leeg te zijn. Bosz bracht Yorbe Vertessen en Guus Til in voor Lozano en Bakayoko. Een kopbal van Ramalho vloog nog over. Zowel een Frans als Nederlands slotoffensief bleef uit, waardoor PSV na drie wedstrijden in de Champions League op twee punten staat. Sevilla verloor in eigen huis van Arsenal (1-2), waardoor de rode lantaarn gedeeld wordt. De Spanjaarden hebben voorlopig een veel beter doelsaldo, waardoor PSV aan de bak moet om te overwinteren in Europa.

Champions League
RC Lens
1 - 1
PSV

Meer nieuws

Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
0
EK-voorselectie Spanje bekend: 5 Barcelona-spelers, ook opvallende afwezigen
24
'Joshua Kimmich veegt eerste aanbod van Europese grootmacht resoluut van tafel'
12
'Jaloerse' Ten Hag met de grond gelijk gemaakt: 'Hij heeft een hele nare kant'
55
Fan gaat in op apart tattooverzoek Maupay: 'My f*cking god, hij doet het echt'
6
FC Twente kent mogelijke tegenstanders in voorronde Champions League
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties