Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV ging voor 0-0: 'We werden helemaal gek toen 'Isi' meeging'

Laatste update:

De eigenwijze Fransman besloot anders en tikte uiteindelijk in de rebound binnen na een schot van Luuk de Jong. "We werden helemaal gek toen Isi richting het PEC-doel sprintte bij die vrije bal van ons", lacht Zoet in gesprek met Metro. PSV wilde de 0-0 vasthouden, want dat leek Zoet en zijn andere collega's het maximaal haalbare resultaat. "Dan is het niet de bedoeling dat je als verdediger mee naar voren gaat. Maar ja, hij heeft hem gemaakt dus dan mag het."

"Waarschijnlijk had Isi het gevoel dat ie hem zou maken", vult De Jong aan. Hij beaamt dat het een kwestie van geluk is. "Want dit was tegen alle afspraken in, haha." PSV behoudt de voorsprong van acht punten op belagers Ajax en AZ en won de laatste acht competitieduels. "We delen opnieuw een tik uit aan de concurrentie, want dit moet aardig frustrerend voor ze zijn. Maar we hebben ook wedstrijden gehad die we met groot verschil winnen. We zijn gewoon moeilijk te verslaan."

-

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
10
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties