Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gooit deur naar vertrek Madueke níét dicht; ED weet prijskaartje

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij beloofde onlangs dat er na Cody Gakpo geen sleutelspelers meer zouden vertrekken uit het Philips Stadion. De beleidsbepalers binnen de club zijn echter overeengekomen dat een exit van Madueke toch mogelijk is, mits de absolute hoofdprijs op tafel komt. PSV ziet het bedrag van tussen de 40 tot 45 miljoen euro in eerste instantie als afschrikmanoeuvre, maar als een geïnteresseerde club daarbij in de buurt komt is het bereid te onderhandelen over een miljoen of wat lager.

Het maakt een transfer naar Chelsea echter een stuk minder reëel. De Londenaren smachten naar aanvallende versterkingen, maar twijfelen over het doen van een topbod. Wat ze zou kunnen overhalen, is het feit dat Madueke in Engeland geldt als home-grown player. In de Premier League mag er maar een x aantal buitenlanders worden opgesteld, waaraan de geboren Engelsman echter niet toevoegt. João Félix, die onlangs al werd gehuurd van Atlético Madrid, doet dat wél.

Madueke kwam in 2018 over vanuit de jeugd van Tottenham Hotspur en speelde sindsdien 79 wedstrijden voor de Eindhovense club. Vanwege een lange lijst aan spierblessures kwam de rechtsbuiten vooralsnog niet verder dan twintig doelpunten en veertien assists over alle competities. Madueke won met PSV twee keer de Johan Cruijff Schaal en veroverde eenmaal de TOTO KNVB Beker.

Zie jij Noni Madueke deze winter nog vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties