Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Unnerstall mist bloedstollende ontknoping wegens heuglijke privé-omstandigheden

Laatste update:

Het verhaal is bekend: FC Twente en AZ draaien een vrijwel identiek seizoen. FC Twente heeft 66 punten en een doelsaldo van +32. Dat doelsaldo is opgebouwd uit 67 goals voor, en 35 goals tegen.

AZ heeft 64 punten, twee minder dus, en een doelsaldo van +31. AZ scoorde er ook 67, en kreeg er eentje meer tegen dan de Enschedeërs, 36 dus. Omdat ook het onderlinge resultaat gelijk is, kan het zelfs zo zijn dat de competitiegenoten een beslissingswedstrijd moeten spelen.

Dat scenario voltrekt zich als FC Twente in Zwolle met 1-1 gelijkspeelt, en AZ met 1-0 zegeviert over FC Utrecht. Zo zullen in Enschede en in Alkmaar de messen geslepen zijn.

Aan de kant van de Twentenaren vervangt Przemyslaw Tyton de afwezige Unnerstall. Achterin vormen Youri Regeer, Mees Hilgers, Robin Pröpper en Gijs Smal de weinig verrassende defensie.

Michal Sadilek en Mathias Kjølo vormen het blok op het middenveld, waar Sem Steijn als meest vooruitgeschoven pion zijn doelpuntentotaal van 17 zal proberen op te krikken. Voorin krijgt Mitchell van Bergen de voorkeur boven Michel Vlap. Ricky van Wolfswinkel en Daan Rots completeren de voorhoede.

Maarten Martens heeft in zijn opstelling geen verrassingen in huis. Dat betekent dat Vangelis Pavlidis gewoon de kans krijgt om beslag te leggen op de topscorerstitel.

Opstelling FC Twente: Tyton; Regeer, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjølo, Steijn, Sadilek; Rots, Van Wolfswinkel, Van Bergen

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Penetra, Bazoer, M. De Wit; Clasie, D. De Wit, Mijnans; Sadiq, Pavlidis, Van Bommel

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Treffers van Messi, Súarez en Alba allen uitgegumd in doelpuntrijke remise
0
NOS: Ronald Koeman hakt zondag belangrijke knoop door richting het EK
11
Maatsen hoort ondanks 'megafout' groot compliment na verloren CL-finale
7
Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
3
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties