Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV haalt komende zomer bezem door selectie: mogelijk geheel elftal vertrekt

Laatste update:

"Wij zullen door gaan selecteren", zei technisch directeur Stewart voorafgaand aan de door PSV gewonnen bekerfinale tegenover ESPN. Ruud van Nistelrooij lijkt zich op te kunnen maken voor zijn tweede seizoen als trainer van de Eindhovenaren. Van de keepers staan Joël Drommel en vierde doelman Kjell Peersman voor een vertrek. Drommel, die een heldenrol vervulde in de bekerfinale, mag op huurbasis vertrekken, al is verkoop aannemelijker. Peersman moet rekening houden met een uitleenbeurt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

In de defensie worden er flink wat mutaties verwacht. Het definitief inlijven van Jarrad Branthwaite lijkt momenteel 'simpelweg onhaalbaar'. Gesprekken tussen PSV en Everton over de twintigjarige mandekker liepen tot nog toe spaak. "Phillipp Mwene, Jordan Teze en André Ramalho mogen bij een interessante bieding vermoedelijk allemaal vertrekken", schrijft journalist Rik Elfrink. "Dat geldt ook voor huurling Timo Baumgartl." De momenteel aan Go Ahead Eagles verhuurde Frederik Oppegard heeft naar verluidt ook geen toekomst meer in Eindhoven.

Op het middenveld houdt PSV rekening met het vertrek van zowel Ibrahim Sangaré als Érick Gutiérrez. Met Ismael Saibari wil de club vooralsnog wel door. PSV heeft het gevoel dat er nog genoeg potentie in de Marokkaans jeugdinternational zit. In de aanval lijkt een langer verblijf van Hazard, gezien zijn salaris, onhaalbaar. De Belg wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Borussia Dortmund.

Achter de naam van Fábio Silva staat nog een vraagteken. Het definitief inlijven van de Portugese huurling is niet mogelijk, aangezien Wolverhampton Wanderers hier niet aan wenst mee te werken. Silva zelf wil via huur nog graag een jaar langer bij PSV blijven. Tot slot is ook het doorgaan met de Braziliaanse huurling Sávio geen uitgemaakte zaak.

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties