Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV haalt 'niet de ideale schoonzoon': 'Wout heeft hem wel eens lesje geleerd'

Laatste update:

Hans Westerhof, tot een paar jaar geleden technisch directeur bij Pachuca en een absolute kenner van het Mexicaanse voetbal, kent Lozano naar eigen zeggen van haver tot gort. "Er is al een jaar of drie tot vier contact met PSV." Westerhof prijst het handelen van de Eindhovense club, zo laat hij in gesprek met de NOS weten. "Met de bal aan de voet is hij heel handig. En hij is heel snel en houdt van dribbelen. Net als Arjen Robben maakt hij veel goals door naar binnen te trekken en dan uit te halen. Maar dan vanaf links. Bij een klein kansje is het meteen raak."

Zoon Wout Westerhof heeft de leiding over de jeugdploeg van Pachuca, waarin Lozano jarenlang speelde. Westerhof junior had al drie of vier jaar contact met PSV-scout Danny Pronk over Lozano, die niet de makkelijkste in zijn jeugd was. "Om eerlijk te zijn hebben we vroeger ook wel probleempjes met hem gehad. Hij was niet makkelijk coachbaar en is bepaald niet de ideale schoonzoon. Wout heeft hem in een finale weleens op de bank gezet om hem een lesje te leren", herinnert Westerhof zich.

"Hij heeft echt moeten leren een teamspeler te worden, maar is tot het besef gekomen dat het anders moest. Hij heeft heel duidelijk een eigen mening en je moet van goeden huize komen om hem te overtuigen." In eerste instantie leek PSV een deal met Manchester City te maken, waarbij de Engelsen de Mexicaan zouden kopen en vervolgens in Eindhoven zouden stallen. "We zijn meer dan zes maanden met deze transfer bezig geweest en enige creativiteit was nodig om de transfer uiteindelijk te laten slagen", zo meldt technisch manager Marcel Brands op de website van PSV.

Lozano is na Carlos Salcido, Francisco 'Maza' Rodriguez, Andrés Guardado en Héctor Moreno de vijfde Mexicaan die voor PSV uitkomt. Laatstgenoemde is verkast naar AS Roma. Mogelijk verlaat ook Guardado de club. De middenvelder staat bij verschillende clubs op de radar.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Crysencio Summerville is een serieuze optie voor Slot bij Liverpool
1
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties