Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV haalt opvolger van Angeliño op huurbasis naar Eindhoven

Laatste update:

Lato wordt in Eindhoven de opvolger van Angeliño, die in zijn eerste seizoen bij PSV zoveel indruk maakte dat Manchester City een eerder overeengekomen terugkoopoptie besloot te lichten. De club van trainer Mark van Bommel moest zodoende op zoek naar een opvolger en verschillende namen passeerden in de afgelopen weken de revue.

De nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen kwam uiteindelijk bij Lato uit en het was in eerste instantie de bedoeling van PSV om de 21-jarige verdediger definitief van Valencia over te nemen, met een terugkoopoptie voor de Spanjaarden. Vanwege het potentieel dat los Che nog altijd in Lato zien verdween die optie uiteindelijk echter van tafel en bleek een huurovereenkomst de best haalbare deal voor PSV.

Lato is naar verluidt eerder op de donderdag medisch gekeurd door zijn nieuwe werkgever en heeft zich inmiddels bij zijn nieuwe ploeggenoten gevoegd. De viervoudig international van Jong Spanje is voor PSV de derde nieuwe aanwinst voor het aankomende seizoen. Eerder werden Ibrahim Afellay en Robbin Ruiter al transfervrij ingelijfd, terwijl er vijftien miljoen euro werd overgemaakt naar RB Leipzig voor Bruma.

De beste oplossing voor PSV?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
10
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
16
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties