Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV haalt voormalig scout van FC Twente en FC Groningen

Laatste update:

Beukenkamp komt over van FC Twente, waar hij sinds 2009 ook al actief was als scout. Daarvoor stond hij in diezelfde functie onder contract bij FC Groningen. Bij die club stond Beukenkamp tijdens zijn carrière bijna tweehonderd competitiewedstrijden onder de lat.

Beukenkamp startte zijn actieve loopbaan in 1990 bij het voormalige FC Den Haag. Na een periode bij de amateurs stond hij tussen 1996 en 1998 weer bij de club uit de Hofstad onder contract. Daarna, tot 2004, verdedigde hij het doel van FC Groningen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties