Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV hanteert wegens bewezen diensten 'zachter prijsje' bij belangstelling

Laatste update:

Zoet werd het afgelopen halfjaar verhuurd aan FC Utrecht en heeft bij PSV nog een contract tot medio 2021. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen streed de 29-jarige doelman met Lars Unnerstall om de positie van eerste doelman, maar de komst van Mvogo zet de 'keepershiërarchie' in Eindhoven mogelijk op zijn kop. De nieuwe trainer Roger Schmidt wil graag de beschikking hebben over een meevoetballende doelman en het bleef een vraagteken of Zoet en Unnerstall binnen dit plaatje pasten.

Ondanks dat Zoet 'meer allround' is, was het al niet helemaal zeker of hij deze transferwindow bij PSV zou blijven. De Eindhovenaren zijn bereid om mee te werken aan een transfer en hebben vooral vanwege zijn verdiensten voor de club toegezegd om een 'zachter prijsje' te hanteren. Zoet werd in een eerder stadium al eens gelinkt aan een overstap naar het buitenland. De elfvoudig international speelt al praktisch zijn hele loopbaan voor PSV - los van huurperiodes bij RKC Waalwijk en FC Utrecht - en heeft voorlopig 260 officiële wedstrijden achter zijn naam staan.

PSV gaat Mvogo voor twee seizoenen huren van RB Leipzig, wat betekent dat Schmidt tot het voorlopige einde van zijn contract over een doelman beschikt die 'in zijn straatje past'. Het betekent een weinig hoopgevend vooruitzicht voor Zoet en Unnerstall. Naast deze drie keepers staat ook Hidde Jurjus nog onder contract in Eindhoven, maar hij lijkt de club op korte termijn te gaan verlaten voor een avontuur bij het in de 3. Bundesliga uitkomende KFC Uerdingen 05. Robbin Ruiter, afgelopen seizoen de reservedoelman, vertrok onlangs al naar Willem II.

Zie jij Jeroen Zoet deze zomer vertrekken bij PSV?

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
0
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
13
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
18
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties