Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft ander defensief target op het oog: 'Logischere naam dan Robinson'

Laatste update:

Elfrink noemt als reden dat Richards al gewend is aan het Europese clubvoetbal, terwijl zijn landgenoot Robinson daarin nog alles te bewijzen heeft. Laatstgenoemde speelt momenteel voor Atlanta United en is enkel nog actief geweest in de Verenigde Staten.

Richards werd in de zomer van 2018 door FC Dallas verhuurd aan Bayern München en maakte een half jaar later voor 5,3 miljoen euro de definitieve overstap naar der Rekordmeister. Tot een doorbraak bij Bayern kwam het alleen niet. In totaal speelde Richards drie officiële duels voor de hoofdmacht.

In de zomer van 2022 koos de twaalfvoudig international van de Verenigde Staten eieren voor zijn geld, toen Bayern minimaal 67 miljoen op tafel legde om Matthijs de Ligt van Juventus over te nemen.

Richards vertrok naar Crystal Palace, waar zijn geduld vooralsnog op de proef wordt gesteld. De 23-jarige mandekker kwam tot nog toe tot 16 officiële duels voor the Eagles en moet dit seizoen opnieuw genoegen nemen met een reserverol.

De verwachting van Elfrink is dat PSV zich komende winter niet al te veel zal roeren op de transfermarkt, aangezien er met een korte winterstop van drie weken amper ruimte is om nieuwelingen tijdig in te passen.

De Eindhovenaren kijken nog wel naar een back-up voor Jerdy Schouten en als gezegd naar een extra centrale verdediger. Armel Bella-Kotchap herstelt momenteel van een schouderblessure. Als zijn revalidatie tegenvalt, is er misschien noodzaak om iemand aan te trekken.

Meer nieuws

Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
43
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
5
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
51
Mark-Jan Fledderus vindt nieuwe baan in het buitenland: 'Een mooie club'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties