Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft belangstelling voor uitstekend presterende Feyenoord-speler

Laatste update:

1908.nl meldt dat PSV recent toenadering heeft gezocht om informatie op te vragen over de doelman. Dat nieuws wordt bevestigd door Elfrink en Martijn Krabbendam en Marco Timmer van Voetbal International. PSV is echter nog niet concreet voor de doelman van Feyenoord. Wellenreuther ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip.

Wellenreuther heeft aanbiedingen op zak van twee clubs uit de Bundesliga, één uit de Serie A en één uit de Ligue 1, zo klinkt het. De Duitse goalie wil hoe dan ook als eerste doelman fungeren. Arne Slot liet Bijlow in het verleden steevast vrijwel direct terugkeren onder de lat nadat de keeper was hersteld van een blessure. Als dat nu weer gebeurt, lijkt het dus zeer aannemelijk dat Wellenreuther zijn heil ergens anders gaat zoeken.

"Vooralsnog ligt er geen concreet Eindhovens voorstel bij de speler en is ook Feyenoord nog niet officieel op de hoogte gesteld, maar dat er concurrerende belangstelling is voor de doelman staat vast", schrijft 1908.nl. "Mocht PSV zich in Rotterdam melden voor Wellenreuther, zal Feyenoord niet eenvoudig meewerken aan een vertrek."

Wellenreuther werd vorig seizoen door Feyenoord gehuurd van RSC Anderlecht en had met een aantal cruciale reddingen een groot aandeel in de landstitel die uiteindelijk veroverd zou worden. Ook dit seizoen bewijst de keeper over uitstekende kwaliteiten te beschikken. Wellenreuther kwam tot dusver tot 23 optredens, waarin hij slechts 18 doelpunten moest incasseren. Hij hield zijn doel elf keer schoon.

Vaessen


Wellenreuther is niet de enige naam die rondzingt in Eindhoven. Zo is al langer bekend dat Etienne Vaessen van RKC Waalwijk op de radar staat om de overstap te maken naar de aanstaande landskampioen. De 28-jarige doelman beschikt over een aflopend contract in Noord-Brabant.

Daarnaast komt Joël Drommel in aanmerking om PSV te gaan verlaten, schrijft Elfrink. De doelman fungeert als tweede doelman achter Walter Benítez en wil graag weer aan spelen toekomen. "Er bestaat ook een kans dat Benítez zijn goede seizoen wil verzilveren en een transfer gaat maken", aldus Elfrink.

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties