Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV heeft hem nooit kans en ruimte gegeven die jonge spelers nodig hebben'

Laatste update:

Voor zaakwaarnemer Emiliano Uria komt het als een tegenvaller dat Romero er nog niet in is geslaagd om een impact te maken bij PSV: "Wij begeleiden al heel lang Zuid-Amerikaanse spelers en we zeggen altijd tegen ze dat de Nederlandse competitie een goede plek is om als talent de volgende stap te zetten", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Alleen heb je dan wel tijd nodig, een paar kansen en de ruimte om fouten te maken."

Uria haalt een paar voorbeelden aan van spelers uit Latijns-Amerika die uiteindelijk zijn doorgebroken in de Eredivisie: "Kijk naar Luis Suárez, die had een moeilijke start bij FC Groningen en pikte het daarna op. Afgelopen zomer hebben we Marcos Senesi nog naar Feyenoord gebracht." De verdediger kende een moeizame beginperiode in De Kuip maar is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler. Uria constateert dat Senesi wel de kans heeft gekregen om zich aan te passen.

"Dat had Maxi nodig, alleen heeft hij bij PSV nooit de kans en ruimte gekregen die jonge spelers nodig hebben. Speeltijd, de mogelijkheid om fouten te maken. Hij heeft erg weinig kansen gehad." Romero keert normaal gesproken aankomende zomer terug bij PSV, waar hij nog drie jaar vastligt. De aanvaller en zijn zaakwaarnemer hebben nog geen bericht gehad uit Eindhoven over de plannen voor volgend seizoen, al lijkt Uria er wel van uit te gaan dat zijn cliënt een nieuwe kans zal krijgen.

"Vergeet niet dat hij pas 21 jaar oud is, er zit nog heel veel rek in hem, terwijl hij al de nodige ervaring heeft. Ik ben er zeker van dat hij het nog altijd in zich heeft om de top te halen. Maxi wil ook laten zien dat hij bij PSV kan slagen, maar dat is niet alleen aan hem. We wachten af wat de plannen van de club zijn", sluit hij af.

Denk jij dat Maximiliano Romero nog gaat doorbreken bij PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties