Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft Ihattaren terug voor 'finale' met Olympiacos, Boscagli twijfelgeval

Laatste update:

De Eindhovenaren moeten in de zestiende finale van de Europa League een 4-2 achterstand zien weg te poetsen en Mario Götze toont zich vol vertrouwen. "Ik weet nog dat ik ooit met 3-1 van FC Porto verloor en thuis met 5-1 won. Uitwedstrijden in de knock-outfase van Europa zijn altijd lastig, maar we moeten niet vergeten dat we dit seizoen met PSV erg sterk zijn in eigen huis. We hebben pas twee keer verloren en weten wat we beter moeten doen tegen Olympiacos."

De middenvelder haalt ook hoop uit de wedstrijd tegen Vitesse (3-1 winst). Hoewel hij als invaller slechts 26 minuten meespeelde, wist hij wel twee keer te scoren. "Ik voel me nu goed en merk dat ik steeds sterker word. Ik denk dat ik donderdag de volledige negentig minuten mee kan doen, maar dat hangt ook van de coach af", aldus Götze, die alle lof krijgt toegezwaaid van zijn trainer. "Zondag hebben onze invallers het verschil gemaakt, dus het is fijn dat hij er weer bij is."

Schmidt wil nog niets kwijt over zijn opstelling, maar geeft wel aan dat hij wellicht moet schuiven vanwege de absentie van de geschorste Ibrahim Sangaré. "Er is geen één op één vervanger voor hem, omdat hij een unieke speelstijl heeft. Helaas moet het zonder hem en wellicht ook zonder Boscagli. Olivier trainde gisteren nog individueel, dus het is afwachten hoe het vandaag (woensdag, red.) gaat op de training. Pas daarna maken we een definitieve beslissing." Voor Cody Gakpo en Noni Madueke komt het duel sowieso te vroeg.

De coach heeft zijn spelers op het hart gedrukt dat ze iets bijzonders kunnen doen door de in Griekenland opgelopen achterstand weg te poetsen. "Tegen PAOK hebben we ook veerkracht getoond en het is een voordeel dat we thuis spelen. Natuurlijk is het een lastige situatie, maar we hebben geloof in onszelf. De sleutel is dat we leren van vorige week, toen simpele fouten ons de das hebben omgedaan. Toen waren zij heel effectief met hun kansen en nu is het aan ons om kansen af te dwingen en te benutten."

Wie gaat door naar de achtste finale?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
22
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties