Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft komst Steven Berghuis nog niet uit het hoofd gezet

Laatste update:

Feyenoord Transfermarkt maakte donderdag als eerste melding van de interesse van VfL Wolfsburg, en een of meerdere clubs in het Midden-Oosten, in Berghuis. Mark van Bommel, die op het punt staat om als nieuwe trainer van de Bundesliga-club te worden voorgesteld, is idolaat van de aanvaller en volgens het dagblad zijn er inderdaad 'initiërende gesprekken' gevoerd.

Berghuis stond volgens Voetbal International al duidelijk op de radar bij Wolfsburg voordat duidelijk werd dat Van Bommel de opvolger van Oliver Glasner zou worden. Laatsgenoemde gaat komend seizoen bij Eintracht Frankfurt aan de slag. De Bundesliga-club ziet in de 29-jarige aanvaller een welkome versterking en de relatief lage transfersom speelt ook een grote rol.

Berghuis kan dankzij een clausule voor vier miljoen euro worden losgeweekt bij Feyenoord. Hij is door binnenlandse clubs voor hetzelfde bedrag te kopen, omdat de opslagclausule voor Ajax en PSV inmiddels is vervallen. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat PSV een nieuwe poging waagt. Twee jaar geleden was de vraagprijs van tien miljoen euro nog immers een te groot obstakel voor PSV en dat leidde tot onvrede bij Van Bommel, die destijds voor de selectie van de Eindhovenaren stond.

"Ik richt me nu op het EK", zei Berghuis afgelopen week in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Feyenoord en ik zijn goed met elkaar en vooral eerlijk naar elkaar toe. Er zijn al veel clubs geweest waar ik Feyenoord niet voor wilde verlaten. Wat er nog komt, zien we wel. Nu eerst het EK."

Berghuis speelt sinds de zomer van 2016 voor Feyenoord, dat hem destijds op huurbasis overnam van Watford uit Engeland. Een jaar later werd 6,5 miljoen euro neergelegd voor de definitieve transfer. Het contract van de Oranje-international loopt nog een jaar door en een contractverlenging lijkt er vooralsnog niet in te zitten

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties