Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft lijstjes klaarliggen bij dubbele transfer

Laatste update:

Tijdens de eerste training van de landskampioen besprak Gerbrands het rampscenario met het ANP. Een vertrek van zowel Wijnaldum als Willems zou PSV in sportief opzicht veel pijn doen, maar de club heeft zich er al wel op voorbereid. "Als je de scouting goed voor elkaar hebt, dan heb je een paar lijstjes liggen. En als de ene het niet wordt, wordt de ander het", rekent Gerbrands voor.

"Het is eigenlijk wel te overzien, maar dan moet je je zaken wel voor elkaar hebben. Je kunt concurrentievoordeel behalen door de selectie op tijd op orde te hebben. Als alles goed valt hebben we alles redelijk snel klaar", verzekert de algemeen directeur, die gaandeweg het seizoen 2014/15 in dienst trad bij PSV als opvolger van Tiny Sanders. Hij maakte vervolgens meteen mee hoe de club de landstitel eindelijk weer veroverde.

PSV zette vorige week het huurcontract van Nicolas Isimat-Mirin om in een permanente verbintenis en legde in een eerder stadium Andrés Guardado al vast voor de komende seizoenen. De club heeft Davy Pröpper in gedachten als kandidaat-vervanger van Wijnaldum en wil Maxime Lestienne halen als opvolger van Depay. Ook Gastón Pereiro wordt nog steeds genoemd.

Denk jij dat PSV Georginio Wijnaldum én Jetro Willems nog kwijtraakt?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties