Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft tegen bedroevend ADO Den Haag vooral last van eigen huurling

Laatste update:

In de zestiende minuut kreeg PSV een penalty, nadat Laurens de Bock de bal na een aanname op de borst van Denzel Dumfries op de arm kreeg. Scheidsrechter Pol van Boekel zag dat eerst niet, maar besloot na het bekijken van de beelden alsnog tot een strafschop. Sam Lammers bezorgde de Eindhovenaren vervolgens vanaf elf meter de voorsprong: 0-1. Een sterke fase van PSV volgde, waarin de Noord-Brabanders telkens via de opgekomen rechtsback Dumfries gevaarlijk werden.

Dumfries bood achtereenvolgens ploeggenoten Mohamed Ihattaren, Lammers en Pablo Rosario een uitstekende schietkans, maar telkens vormde de goed spelende Koopmans een sta-in-de-weg. ADO Den Haag kwam er in het eigen Car Jeans Stadion nauwelijks aan te pas, toch moest PSV-goalie Lars Unnerstall vlak voor rust met een katachtige reflex voorkomen dat De Bock voor de gelijkmaker zou zorgen. ADO-aanvaller Crysencio Summerville schoot in de tweede minuut van de blessuretijd nog vlak voorlangs.

Vroeg in de tweede helft onderscheidde de van PSV gehuurde Koopmans zich opnieuw, ditmaal door een fraaie poging van Lammers uit de hoek te tikken met een snelle reflex. Daarna was er even weinig te beleven voor beide doelen, maar in de zeventigste minuut besliste PSV de wedstrijd. Een voorzet van Lammers belandde met veel precisie op het hoofd van de doorgelopen Ryan Thomas, die opnieuw als valse spits speelde: 2-0.

Invaller Ritsu Doan miste koud in het veld een enorme kans, door in vrije positie via Koopmans de lat te raken. Uit de hoekschop die volgde maakte PSV zijn derde doelpunt. ADO leek de bal weg te werken, maar Jorrit Hendrix bracht hem terug bij Cody Gakpo, die met links de korte hoek vond: 3-0. PSV-verdediger Daniel Schwaab moest in de slotfase met een ingreep op de eigen doellijn voorkomen dat ADO-aanvaller Omar Bogle zou scoren.

-

Meer nieuws

Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
6
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
20
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties