Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV heeft Thorgan Hazard definitief binnen; ESPN weet huursom en salaris

Laatste update:

De afgelopen weken werd PSV met veel vleugelspelers in verband gebracht. Hazard gaf in een gesprek met algemeen directeur Marcel Brands aan open te staan voor een transfer naar het Philips Stadion, waarmee hij de interesse van Everton afwimpelde. De Belg was in Dortmund lang niet altijd verzekerd van speeltijd en kwam in liefst 15 van de 21 duels die hij dit seizoen speelde als invaller binnen de lijnen. In Eindhoven lijkt zijn perspectief op minuten een stuk gunstiger. Hazard gaat spelen met rugnummer 11, wat duidt op een basisplaats.

De 47-voudig Belgisch international zal de strijd moeten aangaan met Xavi Simons, Anwar El Ghazi, Johan Bakayoko en Sávio. Hazard moet Ruud van Nistelrooij meer opties bieden aan de zijkanten. In de drukke winterperiode heeft PSV flink wat werk te verzetten gehad. Onder meer Gakpo, Madueke en Philipp Max (Eintracht Frankfurt) hebben de Eindhovense deur achter zich dicht getrokken, terwijl ook Patrick van Aanholt op deadlinedag nog overkwam van Galatasaray.

Hazard prijkt al sinds 2014 op de scoutingslijsten van PSV. De toenmalig speler van Chelsea koos na een succesvolle huurperiode bij Borussia Mönchengladbach echter voor een carrièrevervolg bij die Fohlen. Daar verdiende Hazard vier jaar later een overstap naar Dortmund, dat liefst 25,5 miljoen euro betaalde. Nu zet hij zijn carrière voort in Eindhoven, om zijn situatie in het Signal Iduna Park komende zomer opnieuw te bekijken. Bij BVB ligt Hazard nog vast tot medio 2024.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
12
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties