Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Polen zijn woedend om actie van Ronald Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland op het EK

Laatste update:

Probierz nam zondagmiddag de moeite om voorafgaand aan Polen - Nederland richting de bank van Nederland te lopen om de technische staf succes te wensen. Koeman kwam daarbij nauwelijks van zijn plek af, zo luidt het oordeel in het Poolse kamp.

Meer: Voetbal International verwacht liefst 2 wijzigingen in basiself Nederland tegen Frankrijk | ‘Ik kan me goed voorstellen dat Ronald Koeman tegen Frankrijk voor Georginio Wijnaldum kiest’

"Ronald Koeman zou zich moeten schamen", kopt meczyki.pl. Koeman is vanwege zijn kille begroeting onderwerp van woede geworden in Polen. Interia Sport, een ander Pools medium, noemt de actie van Koeman 'verdrietig'.

Ook Koemans woorden bij de NOS na afloop van het duel zijn slecht gevallen. De bondscoach vertelde in gesprek met Jeroen Stekelenburg onder meer dat het 4-1 had moeten zijn voor Nederland.

"De Nederlandse coach maakt de Polen belachelijk", zo valt er te lezen op meczyki.pl. "Hij liet geen middel onbeproefd voor ons."

Oranje stapelde in de eerste helft kans op kans, maar liet Polen in leven door de mogelijkheden niet te benutten. Toen het duel leek af te stevenen op een 1-1 gelijkspel, bezorgde invaller Wout Weghorst Nederland alsnog de volle buit.

Voor Polen wacht komende vrijdag het tweede groepsduel met Oostenrijk. Vier dagen later, op dinsdag 25 juni, is Frankrijk de laatste tegenstander in de poule.

UEFA European Championship
Polen
1 - 2
Nederland

Meer nieuws

Bizarre uitspraak van Ronald de Boer over Veerman gaat viral na vroege wissel
74
Rapport Oranje: Veerman met afstand slechtste bij Oranje op rampzalige avond
147
Grensrechter zakt door extreme hitte in elkaar in Copa América-duel Peru-Canada
1
Lautaro Martínez schiet Argentinië vlak voor tijd naar kwartfinale Copa América
0
Van Basten: 'Die jongen is de beste van het veld, maar ik kende hem niet'
35
Nog slechts twee toplanden over als mogelijke tegenstander van Nederland
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties