Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV heeft zich officieel nog niet gemeld, ik moet er ook over nadenken'

Laatste update:

"Nee, in ieder geval niet bij mij", verklaart Pröpper in gesprek met FOX Sports. "Ik heb al een tijdje een mooie stap voor ogen. We zullen zien." De middenvelder focust zich voorlopig op het behalen van een toegangsbewijs voor de Europa League. Vitesse speelde donderdag met 2-2 gelijk bij sc Heerenveen en ontvangt de Friezen zondag in GelreDome.

"Daarna hebben we de tijd om erover na te denken. Het moet een goede stap zijn. Ik moet ook nog even nadenken over PSV. Zover is het nog zeker niet. Ik heb niets gehoord, ook niet van mijn zaakwaarnemer. Ik heb alleen wat gelezen in de media." Pröpper, 23 jaar, staat tot de zomer van 2017 op de loonlijst van de club uit Arnhem.

-
Denk jij dat Davy Pröpper vanaf komend seizoen voor PSV speelt?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
46

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties