Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV helpt ADO Den Haag uit de brand na vertrek Lex Immers

Laatste update:

Het is niet de eerste keer dat PSV besluit Rigo te verhuren, want vorig seizoen werd de Belg namelijk al tijdelijk gestald bij Sparta Rotterdam. Hij kwam toen in alle competities tot achttien wedstrijden voor de Kasteelclub, waarin hij goed was voor twee doelpunten. Rigo heeft onder nieuwbakken PSV-trainer Roger Schmidt geen zicht op speeltijd en mag zodoende opnieuw verhuurd worden.

Voor ADO is de jongeling een welkome versterking, daar de club onlangs plotseling afscheid nam van clubicoon Lex Immers. Bovendien lijkt trainer Aleksandar Rankovic komend seizoen te kiezen voor een 4-4-2-systeem en daarmee een versterkt middenveld, waardoor Rigo een grote kans lijkt te hebben op speeltijd.

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
0
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
13
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties