Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV houdt AS Monaco op gelijkspel bij officieus debuut Luckassen

Laatste update:

In het oefenpotje in Zwitserland waren de ploegen zeer aan elkaar gewaagd. Weinig kansen werden er gecreëerd, zowel door PSV als door de Franse landskampioen, dat aantrad met onder anderen Radamel Falcao, het gewilde supertalent Kylian Mbappé en ex-Feyenoorder Terence Kongolo. Vlak voor de rust kreeg Bart Ramselaar de grootste mogelijkheid, maar keeper Danijel Subasic lette goed op en zorgde ervoor dat zijn ploeg zonder tegendoelpunten de kleedkamer inging.

In het tweede bedrijf kwamen de aanvallers van beide partijen iets meer in hun spel, wat leidde tot kleine kansjes, maar ook Jeroen Zoet hield zijn doel knap schoon. Na ruim een uur spelen kwam Derrick Luckasssen in het veld en maakte zodoende zijn officieuze debuut voor de club van trainer Phillip Cocu, maar ook de ex-AZ'er kon weinig aan het spelbeeld veranderen. PSV en Monaco waren de hele wedstrijd in evenwicht, waardoor het eindresultaat te billijken viel.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
7
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
5
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties