Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV houdt nu al spectaculair bedrag over aan Champions League-campagne

Laatste update:

PSV eindigt de groepsfase van het grootste Europese clubtoernooi met negen punten, vier punten minder dan groepswinnaar Arsenal. Alles bij elkaar opgeteld kunnen de Eindhovenaren nu al zo'n 56 miljoen euro bijschrijven. Dat is een recordbedrag.

Een zege in het miljardenbal is goed voor een premie van 2,8 miljoen euro vanuit de UEFA. Een gelijkspel levert 930.000 euro op. PSV won twee groepswedstrijden, speelde er drie gelijk en verloor er één. Totale opbrengsten: 8.390.000 euro.

Met de kwalificatie voor de groepsfase was PSV al verzekerd van ongeveer 30 miljoen euro aan inkomsten. Alle deelnemers ontvingen namelijk een startpremie van 15,64 miljoen euro. Door inkomsten uit de coëfficiëntenranking en marketingpool kwam daar nog een flink bedrag bovenop.

Door de overwinning op Sevilla van twee weken geleden was PSV al verzekerd van de volgende ronde. Daarvoor ontvangt de club een premie van 9,6 miljoen euro. De teller van PSV staat op dit moment op ongeveer 56 miljoen euro aan inkomsten. Naarmate het toernooi vordert zijn er voor de koploper van de Eredivisie nog grotere bedragen te verdienen.

Een plek in de kwartfinale is namelijk goed voor nog eens 10,6 miljoen euro, terwijl de halvefinalisten 12,5 miljoen euro ontvangen. Voor de twee finalisten ligt 15,5 miljoen euro klaar en de winnaar van de Champions League ontvangt een bonus van 20 miljoen euro.

Champions League
PSV
1 - 1
Arsenal

Meer nieuws

Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
16
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
7
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
37
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties